Badkläder

Packa badväskan med Cellbes badkläder. Oavsett om du ska till stranden, klipporna, vinterbadet eller badhuset vill du ha snygga badkläder som sitter skönt, eller hur? Här hittar du baddräkter, bikinis, tankinis, strandklänningar och strandskjortor i massor av härliga modeller, mönster och färger. Vad är en tankini, kanske du undrar? Det är som den perfekta hybriden mellan en baddräkt och en bikini, med en bikinitrosa som du matchar med ett badlinne. Föredrar du hög midja, vadderade kupor eller halterneck? Här finns det mesta – välj och vraka bland våra badkläder för dam. 



Badkläder i alla storlekar

Att baddräkten eller bikinin sitter bra är a och o för att du ska känna dig bekväm på stranden eller i badhuset. Bikinin eller baddräkten ska sitta på plats om du vill hoppa från bryggan men också sitta skönt när du ligger och njuter av solen. I vårt sortiment hittar du plagg i alla storlekar – i storleksspannet 34–64. Allt för att du ska kunna hitta bad- och strandkläder som passar både din kropp och din stil. Om du är osäker på vilken storlek du ska välja kan du alltid vända dig till vår storleksguide. 



Vart kan man köpa snygga badkläder?

Hos oss på Cellbes kan du köpa fina badkläder för varje tycke och smak. U-ringning, v-ringning, halterneck eller baddräktsklänning – vad väljer du? Sprakande mönster i härliga färger eller sobert enfärgat i marinblått eller svart – vilket passar dig bäst? Och varför välja egentligen? Kombinera överdelar och underdelar i olika färger och skapa din unika stil. Matcha med en snygg strandklänning eller tunika, som är perfekt att dra på när det är dags att gå och köpa glass eller ta en drink i strandbaren. Pricken över i:et blir ett bar snygga solglasögon och ett par riktigt sköna sandaler.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt