Kundtjänst

Mån-fre 08-20 & lör-sön 10-15
033-10 60 00

kundtjanst@cellbes.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 20 samt helger 10 - 15. Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera.

Gå till vår kundtjänstsida
Tamaris

Skinnpumps

649 kr

De här stilrena och alltid lika aktuella skinnpumpsen kommer från Tamaris. Pumps som fungerar på jobbet och på festen då skornas funktioner gör dem bekväma hela dagen. Klackhöjd ca 7 cm och platå ca 1,5 cm. Ovansida i skinn. Insida i textil/syntet. Yttersula i syntet.
OBS, notera att skon är liten i storleken, väljer du mellan två storlekar så rekommenderar vi att du väljer den större. Touch-It- funktionen gör så att den mjuka fotbädden konstant svarar på kroppens egen vikt och följer fotens form. Det innebär att foten ligger bra i skon som då blir extra skön att bära när du är på fötter under en längre tid.

Antishokk-funktionen gör pumpsen superbekväma att ha på sig under lång tid även fast den har lite högre klack. Komprimerade luftkammare och stabilisatorer på insidan av klacken dämpar stegets inverkan med upp till 50%. Detta skyddar ryggraden och avlastar hela ryggen på lång sikt så att du kan bära dina högklackade favoriter hela dagen utan att få ont i fötterna.

Antislide-teknologin ger sulan bra grepp.

Bli först med att kommentera och fråga!