Kundtjänst

Mån-fre 08-20 & lör-sön 10-15
033-10 60 00

kundtjanst@cellbes.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 20 samt helger 10 - 15. Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera.

Gå till vår kundtjänstsida

På turné

Våra kläder är till för alla! Därför vill vi visa hur de ser ut på vanliga, fantastiska kvinnor i olika åldrar och storlekar. På vår turné genom landet besöker vi henne där hon bor, i hennes egen vardag runt om i svenska småstäder. Så många härliga kvinnor vi har fått träffa -och så vackra kvinnliga förebilder!

Möt vårens ambassadörer

Finns det något finare än vackra kvinnliga kroppar som sprider självkänsla och styrka? Vi älskar alla former och vi vill visa att våra kläder är gjorda för att passa alla sorters kurvor. Därför låter vi vanliga, härliga kvinnor vara modeller för våra kollektioner - möt vår senaste kvartett av ambassadörer när de visar vårens mode!

Inför fotodagen

Klockan är inte mer än 7 på morgonen och vindarna viner kallt på Liljeholmen i Stockholm. Men under Liljeholmsbron är aktiviteten i full gång. Fyra fantastiska kvinnor från olika delar av Stockholm har valts ut genom casting och ska bli Cellbes ansikten utåt för vårens kollektion: skolpedagogen Anna L, 46, barnskötaren Izabelle, 28, egenföretagaren Anna Z, 60 och flygvärdinnan Elisabeth, 54.

LÄS MER

Bakom kulisserna

Efter vår digitala casting kändes det fantastiskt att få möta kvinnorna på plats på Liljeholmen. Vi ordnade färgglad utemiljö med foodtrucks som serverade goda hamburgare. Passande rekvisita plockades fram som kaffe och bulle för att få fram vårvärme.

LÄS MER

Liljeholmen

Köp produkterna nedan

Liljeholmen