Kundtjänst

Mån-fre 08-20 & lör-sön 09-15
033-10 60 00

kundtjanst@cellbes.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 20 samt helger 9 -15. Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera.

Gå till vår kundtjänstsida

Cellbes
På turné

Våra kläder är till för alla! Därför vill vi visa hur de ser ut på vanliga, fantastiska kvinnor i olika åldrar och storlekar. På vår turné genom landet besöker vi henne där hon bor, i hennes egen vardag runt om i svenska småstäder. Så många härliga kvinnor vi har fått träffa -och så vackra kvinnliga förebilder!

På bio i
Ystad

KÖP PRODUKTERNA

Inför fotodagen

När höstens jackor och kappor skulle fotas föll valet på vackra Ystad. Vi hittade en perfekt plats med massor av karaktär - Sveriges äldsta bevarade biograf, Biografteatern Scala!

LÄS MER

Bakom kulisserna

Konkurrensen var hård när vi skulle besluta vilka tjejer som fick gå vidare från castingen. Som vanligt sökte vi en bra mix mellan olika åldrar och storlekar.

LÄS MER

Ystad

Ystad är första orten ut när vi filmar vår nya programserie ”Modell för en dag”, med Hannah Widell och Amanda Schulman som programledare. Missa inte premiären – anmäl dig till vårt nyhetsbrev på startsidan!