Kundtjänst

Mån-fre 08-20 & lör-sön 09-15
033-10 60 00

kundtjanst@cellbes.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 20 samt helger 9 -15. Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera.

Gå till vår kundtjänstsida

Bakom
Kulisserna

First Hotel Statt är ett klassiskt hotell med anor ända från 1913. Ett av rummen blev perfekt att förvandla till vardagsrum och duka upp till årets festligaste syjunta! Det är en speciell känsla på ett anrikt gammalt hotell som Statt. Historien sitter i väggarna på något vis. Vi valde ut ett rum och lät som vanligt den kände scenografen Bengt Fröderberg bygga upp miljön inför fotningen. Han fick till den där trivsamma”finrumskänslan” som vi ville åt. Och våra Ö-viksmodeller, ja de trivdes med både miljön och varandra!

”Jag trodde inte att jag var en sådan liten linslus!” Lovisa, 21
Hanna Kjellsson

Hanna Kjellsson

Ålder: 22

Hur kändes det att bli utvald? Det var jätteroligt! Kändes speciellt och annorlunda.

Yvonne Fjellström

Yvonne Fjellström

Ålder: 63

Vad tyckte du kläderna? Åh, kände direkt att det här är jag. Stilrent, tufft och fint till både vardag och fest. Det här skulle jag kunna köpa!

Anna-Karin Lovetén

Anna-Karin Lovetén

Ålder: 62

Hur hamnade du här? Det var ett butiksbiträde som tyckte jag skulle söka. När jag tvekade sa min son: ”Men mamma du har så dåligt självförtroende. Gå dit! Imorgon ringer du mig och berättar hur det var.”

Lovisa Wikman

Lovisa Wikman

Ålder: 21

Hur kändes det efter fotningen? Det var roligt! Jag är riktigt nöjd och bilderna blev bra. Trodde inte att jag var en sådan liten linslus.

Margit Åman

Margit Åman

Ålder: 89

Vad gör du när du inte fotar för Cellbes? Jag går promenader varje dag. Sen löser jag korsord och är med på underhållningen på trygghetsboendet där jag bor. Sjunger i kör också – mest visor och andliga sånger.

Marina Zackrisson

Marina Zackrisson

Ålder: 53

Vilken färg bär du helst och vad skulle du aldrig klä dig i? Rosa är färgen som dominerar i min garderob. Det finns inget jag inte skulle kunna ta på mig. Kan tänka mig att bära vad som helst.

Anna-Greta Strandberg

Anna-Greta Strandberg

Ålder: 75

Hur kändes det att bli utvald: Ja men det är väl roligt! Jag brukar gå modevisning varje år för PRO och för 15 år sen fotades jag för Tara. För jag tycker att vi som är äldre och lite knubbigare också behöver få finnas och synas.

Cellbes
På turné

Våra kläder är till för alla! Därför vill vi visa hur de ser ut på vanliga, fantastiska kvinnor i olika åldrar och storlekar. På vår turné genom landet besöker vi henne där hon bor, i hennes egen vardag runt om i svenska småstäder. Så många härliga kvinnor vi har fått träffa -och så vackra kvinnliga förebilder!