20% på gardiner

*Rabatten är redan avdragen – Röda priser gäller! Kan ej kombineras med rabattkoder. Priserna gäller så långt lagret räcker dock längst t.o.m. 24.03.2024.

Vägglampor

Vägglampor

Vägglampor kombinerar estetik med funktionalitet på ett unikt sätt, vilket erbjuder en kombination av inredningsstil och ljuskälla. Dessa lampor monteras direkt på väggen och kan skapa allt från accenter till primär belysning i olika rum och utrymmen.



Flexibilitet och platsbesparing

Vägglampor är särskilt användbara i utrymmen där golvytan är begränsad. De är också flexibla och kan monteras på nästan vilken höjd som helst, vilket ger dig möjlighet att rikta ljuset exakt där du vill ha det.



Stil och personlighet

Det finns en vägglampa för varje stil, från vintage till modern, rustik till industriell. Med ett brett utbud av material, färger och former kan du hitta den perfekta lampan som kompletterar din inredning.



Funktionell belysning

Många vägglampor är designade för att ge riktat ljus, vilket är perfekt för läsning, arbete eller andra uppgifter. Andra sprider ett mjukare ljus som är idealiskt för att skapa en avslappnad atmosfär eller fungera som ett bakgrundsljus.



Plats och användning

Vägglampor är utmärkta för en mängd olika platser i hemmet: vid sängens sidor som nattlampor, i vardagsrummet för extra belysning, i hallar för att lysa upp passager eller till och med i badrummet för att ge klart, men inte bländande ljus.



Säkerhet och lång livslängd

Med korrekt installation och underhåll kan vägglampor erbjuda en säker ljuskälla med lång livslängd. Dessutom, genom att använda energieffektiva ljuskällor, såsom led-lampor, kan du minska din energiförbrukning och öka lampans livslängd.



Vägglampor erbjuder en idealisk kombination av design och funktion. De är inte bara praktiska, utan kan också bli ett framträdande designelement i ditt hem, vilket bidrar till den övergripande stämningen och stilen i ditt utrymme.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt