Kundtjänst

Mån-fre 08-20 & lör-sön 10-15
033-10 60 00

kundtjanst@cellbes.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 20 samt helger 10 - 15. Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera.

Gå till vår kundtjänstsida
Tamaris

Skinnskolett wide

Slutsåld
Bred läst

Skoletten (blandning mellan sko och stövlett) kommer stort nu i höst. Den här från Tamaris är gjord av jättefint skinn och har komforthöjande funktioner som ”Touch It” och AntiShokk” (se info nedan). Looken är klassisk med en snyggt skuren överlinje, snörning och modern klack. Ergonomisk innersula, dragkedja och smal resår på insidan gör så att passformen blir väldigt bekväm och att den sitter bra på foten. Hela insidan har ett mjukt fleecefoder. Mått i storlek 37.
Klackhöjd ca 5,5 cm.
Skafthöjd ca 10 cm.
Ovansida i skinn. Insida i textil/fleecefoder. Yttersula i syntet.

Touch-It-funktion som gör att den mjuka fotbädden konstant svarar på kroppens egen vikt och följer fotens form.

Antishokk-funktionen gör stövletten superbekväm att ha på sig under lång tid även fast den har lite högre klack. Komprimerade luftkammare och stabilisatorer på insidan av klacken dämpar stegets inverkan med upp till 50%. Detta skyddar ryggraden och avlastar hela ryggen på lång sikt så att du kan bära dina högklackade favoriter hela dagen utan att få ont i fötterna.

Kommentarer & frågor