Kundtjänst

Mån-fre 08-20 & lör-sön 09-15
033-10 60 00

kundtjanst@cellbes.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 20 samt helger 9 -15. Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera.

Gå till vår kundtjänstsida
Triumph

Bygel-bh True Shape Sensation

Slutsåld

Bygel-bh från Triumphs serie ”True Shape Sensation” för dig som bär en bh med större kupstorlek. En bekväm och välsittande bh som är ovadderad, som har formande byglar och fyrdelade kupor som ger bysten en naturlig vacker form och bästa möjliga stöd. Den här innovativa modellen syns inte under kläderna och har ett jerseyfoder på sidan av kuporna som ger ett mjukt stöd och naturlig push up-effekt. Kuporna är sydda i mjukt formande tyll med skönt tyllfoder, sidor och rygg är gjorda i dubbel tyll och jersey. Axelbanden är skönt breda och den nickelfria hysk/hak-knäppningen bak har tre lägen. Dekorativt silverfärgat logomärke fram.

Bh:n är certifierad enligt Oeko-tex Standard 100 vilket innebär att produkten uppfyller höga humanekologiska krav, d v s inte innehåller kemikalier över de halter som finns med på Oeko-tex lista. Produkten kontrolleras av oberoende testinstitut.

Bli först med att kommentera och fråga!