Kundtjänst

Mån-fre 08-20 & lör-sön 09-15
033-10 60 00

kundtjanst@cellbes.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 20 samt helger 9 -15. Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera.

Gå till vår kundtjänstsida
Triumph

Shapingtrosa Amourette Charm

Slutsåld

Trosa med hög shapingeffekt från Triumphs serie ”Modern Amourette Charm”. En mycket behaglig och funktionell trosa som kan upplevas lite tajt och stum att ta på sig eftersom den är så starkt formande. Den är med andra ord perfekt att ha under åtsittande kläder.
Passformen är mycket bekväm med hög midja som har bred invändig silikonlinning som gör att trosan sitter extra bra. Tyget fram och bak är mjuk formande tyll med vacker blommig spets över. På magen och vid benöppningarna bak finns ett välvt 3D-tryck som både formar och lyfter utan att skära in. Benöppningarna är platta med smal resår runt om, mitt bak finns en formande söm och grenen är mjukt fodrad. Matcha med den mjuka bh:n i samma stil: 611168.

Shapingtrosan är certifierad enligt Oeko-tex Standard 100 vilket innebär att produkten uppfyller höga humanekologiska krav, d v s inte innehåller kemikalier över de halter som finns med på Oeko-tex lista. Produkten kontrolleras av oberoende testinstitut.

Bli först med att kommentera och fråga!