Kundtjänst

Mån-fre 08-20 & lör-sön 10-15
033-10 60 00

kundtjanst@cellbes.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 20 samt helger 10 - 15. Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera.

Gå till vår kundtjänstsida
Tamaris

Skinnstövlett

Slutsåld

Elegant stövlett med modesäkert krokodilmönster från Tamaris. Lättburen design som passar lika bra på festen som på jobbet då den har speciella funktioner som gör den skön att bära under en lång dag eller kväll (mer info nedan). Mjuk och härlig innersula, dekordragkedja på utsidan och dragkedja med elastisk kil på insidan. Klackhöjd ca 7 cm. Skafthöjd ca 17 cm. Skaftvidd innermått ca 24 cm i storlek 37. Ovansida i skinn/syntet. Insida i skinn/textil.

Bekväm ”Touch-It” funktion vilket gör att den mjuka fotbädden konstant svarar på kroppens egen vikt och följer fotens form. Det innebär att foten ligger bra i stövletten som då blir extra skön att bära när du är på fötter under en längre tid.

”Antishokk” funktion som gör stövletten superbekväm att ha på sig under lång tid även fast den har lite högre klack. Komprimerade luftkammare och stabilisatorer på insidan av klacken dämpar stegets inverkan med upp till 50%. Detta skyddar ryggraden och avlastar hela ryggen på lång sikt så att du kan bära dina högklackade favoriter hela dagen utan att få ont i fötterna.

Bli först med att kommentera och fråga!