Vandringskängor

Oavsett om du ska ut på promenad eller en längre vandring är sköna skor a och o. Här hittar du bra vandringskängor för dam – funktionella och robusta skor som passar för alla dina aktiviteter i naturen. Vattentäta friluftskängor med grovmönstrad sula gör att vädret aldrig behöver sätta stopp för ditt nästa utomhusäventyr. Vandringskängor från varumärken som Merrell, Rieker och Network håller hög kvalitet och om du tar hand om dina skor på rätt sätt håller de för många långa promenader.Vilka vandringskängor för dam är bäst?

En bra vandringskänga sitter skönt på foten, är stabil och ger dig inte skavsår. Tänk på att du ska ha minst en centimeter framför din längsta tå när du har strumpor på foten. Ska du vandra långt är det viktigt att skorna sitter ordentligt runt vristen och att du har ett bra hälgrepp. Ta hjälp av vår storleksguide om du är osäker på vilken skostorlek du ska välja. Om du ska ge dig ut på en lång vandring är det viktigt att du först går in dina skor. Ju mer du använder kängorna innan du ger dig i väg, desto mjukare blir de och risken för att du får ont någonstans minskar. Börja smått med att ha skorna på dig inomhus, sedan kan du förlänga stunderna och ha skorna på dig när du går promenader ute. När du känner att du kan gå en långpromenad utan att skorna känns hårda eller obekväma så är du redo för längre vandringar.Lätta promenadskor till vardags

Alla vill inte fjällvandra eller gå långa promenader i skogen, därför är det bra att det även finns sköna skor för vardagliga turer. Till exempel lätta vandringskängor eller fritidsskor som passar utmärkt för ändamålet. Oavsett om du ska gå en sväng med hunden, ta en tur till affären eller gå en runda på stan finns det skor som sitter skönt på foten.  


Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt