Kundtjänst

Mån-fre 08-20 & lör-sön 10-15
033-10 60 00

kundtjanst@cellbes.se

Vår kundservice är öppen alla helgfria vardagar 8 – 20 samt helger 10 - 15. Vi hjälper dig gärna att ta emot dina beställningar samt med frågor rörande ditt köp, leverans, fakturor, returer, reklamationer med mera.

Gå till vår kundtjänstsida
Triumph

Bygel-bh Palm Spotlight

349 kr 499 kr

Bh från Triumphs serie ”Style Palm Spotlight”. En välsittande bh med formande byglar och vadderade kupor som ger bysten fin och naturlig form. De reglerbara axelbanden ger skönt och bra stöd och gör så att bh:n sitter perfekt även om du har lite större byst. På sidorna finns det flexibla stödstavar som skapar stabilitet och bekväm passform. Den här bygel-bh:n har kupor i mjuk mikrofiber överdragna med fin tyll som har diskret glänsande ornament. Sidor och bakstycke är i dubbel tyll och har sköna resårband i över- och underkant. Hysk/hak-knäppningen bak har tre lägen och är nickelfri.

Bh:n är certifierad enligt Oeko-tex Standard 100 vilket innebär att produkten uppfyller höga humanekologiska krav, d v s inte innehåller kemikalier över de halter som finns med på Oeko-tex lista. Produkten kontrolleras av oberoende testinstitut.

Bli först med att kommentera och fråga!