Strandkläder

Äntligen strandväder! Men vad ska du ha på dig? Strandskjorta, strandklänning, kimono eller kaftan – allt du behöver för ett ljuvligt strandhäng hittar du här på Cellbes. Böljande nyheter samsas med sköna klassiker som gör din strandstil fulländad. Bekväm och snygg är ledorden. Våra strandplagg passar lika bra vid poolen som vid havet, sjön eller varför inte på segelbåten?



Matcha med rätt accessoarer

Snygga strandkläder matchar du givetvis med somriga accessoarer. Solglasögon och sandaler är givet. En hatt eller keps för att skydda ögonen är skönt. Lägg där till en strandväska som rymmer både badkläder, handduk, solskyddsfaktor, matsäck, vattenflaska och en riktigt spännande deckare. Eller är du en korsordstjej? Se till att packa ner en korsordstidning. Det är alltid trevligt att ha något att göra mellan baden. 



Strandkläder för dig som aldrig vill gå hem

Flera av våra strandkläder för dam är så tjusiga att du inte behöver hem och byta om efter strandhänget. Blir du medbjuden på ett glas eller en middag efter badet? Säg ja! Våra strandklänningar gör sig utmärkt på restaurang. Dessutom är de luftiga och sköna. Släng en kofta eller jeansjacka över axlarna om kvällen blir sval.



Handla dina strandkläder online

Blommigt, mönstrat eller enfärgat – oavsett vilken strandstil du är ute efter i år så kommer du att hitta något du gillar här. En strandskjorta är snygg som den är, men går också att matcha med linnebyxa eller shorts om du vill vara mer påklädd. Du handlar enkelt och bekvämt det senaste strandmodet online här på Cellbes. Kom ihåg att spana in våra badkläder när du ändå är här. Klicka hem det du vill ha och du har ett paket att hämta på ditt utlämningsställe inom några dagar. Då kan du prova hemma i lugn och ro. 

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt