Välsittande underkläder

70 år av erfarenhet

Vi kan bh

70 år av erfarenhet

Vi på Cellbes har arbetat för att erbjuda bra bh:s till en rimlig peng i snart 70 år. Och vi vill inte klappa oss själva allt för mycket på axeln. Men, nog kan vi säga att vi blivit rätt vassa på det vi gör. Att skapa den perfekta bh:n kräver tid och tålamod. Genom åren har vi tagit fram olika modeller, gått på nitar, fått erfarenheter och slutligen har vi slipat fram modeller som älskas högt av våra kunder.

Cellbes

Anna

Anna är exempel på en sådan modell. Hon får återkommande högsta betyg av våra kunder. Med sitt mjuka material, sina breda axelband och bygellösa modell är Anna den där typen av bh som du glömmer av att du har på dig.

Cellbes

Inez

Likväl som vi har stående favoriter i vårt sortiment, så använder vi vår erfarenhet för att ta fram nya modeller efter våra kunders önskemål. Inez är ett exempel på en sådan bh. Med sin spets blir hon den perfekta bh:n för dig som inte vill visa någon klyfta, men samtidigt vara snyggt och fint klädd.

Cellbes
Cellbes

Jenny & Annie

Många upplever att det besvärligaste med bh:n är själva vridmomentet när man ska ta på sig den. För att underlätta har vi tagit fram två bh-modeller med knäppning framtill, Jenny och Annie.

Vårt mål är att du alltid ska hitta en välsittande bh hos oss, till ett riktigt bra pris. Det tänker vi inte ändra på.

...
Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt