• Dam stl 34 - 64, Herr stl S - 8XL
  • Fri frakt vid köp över 399kr

Sparade artiklar

Laddar dina sparade artiklar...

Återförsäljare

Våra återförsäljare

Återförsäljare

Säljansvarig Cellbes B2B
Anette Wiström
Direkt: +46 33 17 32 68
Mobil: +46 76 49 58 300
E-mail: anette.wistrom@cellbes.se


VARFÖR VÄLJA CELLBES?


Stabil leverantör

Med både huvudkontor och lager i Borås erbjuder vi 4–7 dagars expressleverans. På så sätt kan butiken lättare anpassa sig efter vädret och årstiden och slipper ligga på ett överlager.


Goda marginaler

Cellbes har goda marginaler och är ett lönsamt val för butiken. Dessutom har vi fria storlekssorteringar på kompletterande ordrar.


Brett sortiment

Vi erbjuder ett brett sortiment med stor variation av modeller, mönster och färger. Vi ger också butiken möjlighet att komplettera sortimentet med våra egentillverkade skor, underkläder, bad, sport och accessoarer.


Etablerat varumärke

Med över 60 års erfarenhet i branschen vågar vi påstå att vi kan mode. Det gör också att vi känner till och har stor förståelse för de utmaningar butiken ställs inför.


Fantastiskt storleksutbud

Cellbes vill inkludera alla! Därför tillverkas plaggen i både små och stora storlekar. Storleksutbudet går från 34–64 och passform är en oerhört viktig del i vårt koncept.
BUSINESS2BUSINESS


Stor spridning

I februari 2015 startade Cellbes tillsammans med övriga bolag inom Consortio Fashion Group sin B2B-verksamhet. Mottagandet från branschen var överväldigande och antalet handlande kunder har ökat kontinuerligt sedan dess. Cellbes som varumärke säljs idag i över 100 butiker i Sverige och övriga Europeiska länder.


Lång erfarenhet

Med över 60 års erfarenhet av branschen känner vi till dess utmaningar och förstår hur ogärna man vill ligga på ett överlager. Vi ger butikerna möjligheten att ta del av vår lösning, då vi erbjuder mode från vårt 33.000m2 stora lager i Borås. Med 4–7 dagars expressleverans kan butiken själv välja hur sitt lager ska se ut i framtiden och därmed anpassa sin butik till rådande väder och årstid. Vi har dessutom goda marginaler och fria storlekssorteringar på alla kompletterande ordrar.


Kundanpassade

Vi är ett modeföretag som hjälper kvinnor, som inte jagar de senaste trenderna, att hitta en stil som passar kroppsformen genom att lyssna, vägleda och inspirera. Målsättningen är att bli det mest kundanpassade varumärket i modebranschen för den kvinna, som oavsett modeintresse, kroppsform och ålder, vill göra ett aktivt val som passar den personliga stilen. Att klä sig snyggt handlar om att hitta rätt plagg till rätt figur och Cellbes ska finnas där för att hjälpa kunden.Höga krav

Vi ställer höga krav på våra återförsäljare och de kan i sin tur ställa höga krav på oss som leverantör. Produktmixen samt rätt vara i rätt tid är nyckeln för att vi ska prestera som bäst tillsammans med våra återförsäljare.


Trygg leverans
Säker betalning
Förlängd returrätt t.o.m. 31.01.2022

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Internet worldTrygg e-handelSwedish Fasion

Powered by Jetshop

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt 55 kr, fri frakt vid köp över 399,-.
  • Förlängd returrätt t.o.m. 31.01.2022

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.Läs mer