• Dam stl. 34–64
  • Herr stl. S–8XL
  • Fri frakt vid köp från 799kr

Jackguide

Att köpa en ny jacka kräver lite eftertanke. Ska den passa till kalla vinterdagar eller promenader i regn och rusk? Oavsett vilket kommer rätt jacka för rätt tillfälle hålla dig varmt och snyggt klädd. Behöver du tips och råd på vägen så har du kommit rätt, vår jackguide hjälper dig gärna på vägen.

Cellbes

Mångsidiga lättviktsjackan

En lättviktsjacka är en tunn vadderad jacka. Den är garderobens bästa kompis eftersom den fungerar under nästan hela året. På höst och vår är den perfekt som den är, och till vintern är den perfekt som värmande lager under rocken. Vera, Frida och Vilma är tre härliga lättviktsjackor i olika längder.

...
Cellbes

Jackan för tidig höst

Under tidiga hösten kan det vara svårt att veta hur man ska klä sig. En lättviktsjackan Lovi med dunfyllning håller dig varm, och är lätt att förvara i väskan om det skulle slå om till fint väder. Med västen Naomi kan du själv reglera temperaturen, och den vändbara jackan Shirley är perfekt för dagar då vädret inte kan bestämma sig.

...
Cellbes

När hösten kommer!

När löven börjar gulna är det helt klart dags att plocka fram den riktiga höstjackan. Theresia är en jacka i teddy, eller pile som materialet också kallas. Tyget är varmt, gosigt och moderiktigt. De längre lättviktsjackorna Vilma och Bettena håller dig varm över höften, samtidigt som de skyddar mot höstrusket.

...
Cellbes

Vinterjackan

Nu är det ordentligt kallt ute och garderobens varmaste jacka måste göra sitt jobb. Oavsett om du väljer Naom med sin snedställda knappstängning, dunjackan Duni eller den långa vadderade kappan Elsa kan du räkna med att de håller dig riktigt varm i vinter.

...
Cellbes

Värmande dun!

Få material har den värmande effekt som dun har. Oavsett vilken modell du väljer kan du känna dig trygg med att vi använder oss av dun som är certifierat enligt Responsible Down Standard som säkerställer att fjädrar och dun kommer från ansvarsfullt behandlade fåglar. Certified by Control Union. CU 849898.

...
Cellbes

Funktionsjackor

Ge vädrets makter en match med rätt funktionsjacka. Behöver du en vattenavvisande och varmfodrad är både Klara och Sara bra alternativ. Bägge modellerna har sköna ärmmuddar med hål för tummen att värma händerna i under kallare dagar.

...
Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Internet worldSwedish Fasion

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt 49kr, fri frakt vid köp från 799,-.
  • Alltid 30 dagars returrätt