• Dam stl. 34–64
  • Herr stl. S–8XL
  • Fri frakt vid köp från 799kr
 

25% på jackor & kappor

*Rabatten är redan avdragen – Röda priser gäller! Kan ej kombineras med rabattkoder. Priserna gäller så långt lagret räcker dock längst t.o.m. 22.10.2023.

Teddyjackor dam

En tuff jacka i teddy; det här är jackor som du kan ha dagen lång och till kvällens äventyr! En lurviga teddy-jacka kallas också för pile och beställer du en pilejacka för dam får du en jacka som du kan ha glädje av länge. 



Bekväm, varm & tuff jacka även i större storlekar

Vi har teddy jackor för dam i flera olika färger och alltid i både stora storlekar (plus size) och små storlekar – alla storlekar från 34 till 64. Du kan välja en pile jacka med inslag av vävt tyg och flera fickor i flera olika färger. De flesta av våra jackor i teddy har dessutom huva. På jackorna hittar du oftast tvåvägsdragkedja för bättre komfort när du ska cykla eller vill röra dig obehindrat. 



Pile/teddy är som fårskinn

Man kan säga att teddy, eller pile, är fuskpäls som liknar fårskinn med sin krulliga textur. Det är samma som på många teddybjörnar, därav namnet. Den är perfekt att ha som övergångsjacka på våren och hösten och med exempelvis en fleece under så håller du dig varm hela vintern också. Varm och gosig som en teddybjörn!


Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Internet worldSwedish Fasion

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt 49kr, fri frakt vid köp från 799,-.
  • Alltid 30 dagars returrätt