Fritidsjackor & ytterplagg

Fritidsjackor & ytterplagg

I vår kollektion av ytterplagg och jackor för dam hittar du allt du behöver för att hålla dig varm och snygg under aktiva dagar utomhus. Oavsett om du är på vandring, tar en promenad i staden eller njuter av en avslappnad helg, har vi ytterplaggen som kombinerar funktion med mode.



Praktiska jackor för varje äventyr

Våra jackor är designade med tanke på både äventyr och vardagsliv. Upptäck allt från lättviktsjackor som är enkla att bära och packa, till varmare alternativ som håller dig skön genom kyligare dagar. Med ett fokus på hållbarhet och kvalitet, erbjuder vi jackor som inte bara ser bra ut, utan även står emot väder och vind.



Stilsäkra ytterplagg för alla tillfällen

Vår samling av ytterplagg är lika mångsidig som dina planer. Hitta allt från snygga parkas till bekväma vindjackor som passar perfekt för en aktiv livsstil. Våra ytterplagg är designade för att ge dig rätt balans mellan komfort och stil, oavsett om du är på väg till gymmet eller ska möta vänner för en fikapaus.



Uppdatera din garderob med våra funktionella och fashionabla ytterplagg och jackor. Utforska hela vårt sortiment och hitta de perfekta plaggen som skyddar dig mot elementen samtidigt som de kompletterar din stil.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt