Upp till 30% på vårjackor

*Rabatten är redan avdragen – Röda priser gäller! Kan ej kombineras med rabattkoder. Priserna gäller så långt lagret räcker dock längst t.o.m. 24.03.2024.

Parkas

En parkas är den perfekta jackan för dig som vill vara bekväm och varm på ett snyggt och praktiskt sätt. En parkas-jacka är en lång allvädersjacka som ofta tål både regn och snö. Välj vilka detaljer som passar dig: lurvig krage, tejpade fickor eller vattenavvisande tyg. Eller varför inte en kombination? 



Vad är en parkas-jacka?

Det är en fodrad vinterjacka som finns i modeller för både kvinnor, män och unisex. Ofta är den knälång och har en huva eller kapuschong. Ibland har huvan en pälskant, som ofta går att ta bort om man vill, hos oss på Cellbes är pälskanterna alltid av fuskpäls.



Håll dig varm i höst och vinter

Eftersom en parkas är knälång håller den hela kroppen varm till skillnad från en kort vinterjacka. När du har på dig en fodrad, vattentät jacka har du ett skönt skydd mot vårt svenska höst- och vinterväder. Toppen för dig som gillar att vara ute i skogen, men även för dig som går promenader i stan eller väntar på bussen kalla mornar och eftermiddagar.



I Cellbes sortiment av parkas-jacka för dam hittar du många härliga modeller i både dova och glada färger. Längden på jackorna varierar något men du kan vara säker på att hitta en lång parkas för dam till nästa vinter. 



Jackor i stora storlekar

Hos Cellbes hittar du alltid kläder i stora storlekar. Från storlek 34 till 64 – detta gäller givetvis även våra jackor. Hitta din nya favoritjacka som blir det givna valet för ruskiga höstpromenader med hunden, eller för den mysiga julmarknaden på stan. Att frysa är aldrig särskilt roligt. Med rätt lager under kan du ha din nya parkas även i vinter, kom ihåg att välja ull närmast kroppen för att hålla dig både varm och torr och fortsätt sedan med till exempel fleece som mellanlager.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Bli Cellbes vän

    Mina Sidor

    Håll dig uppdaterad

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

    Följ oss

    • Vi levererar endast till svensk adress.
    • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
    • Alltid 30 dagars returrätt