Baddräkter

Baddräkter för dam i modeller för varje tycke och smak. Här hittar du snygga badkläder med allt från u-ringning och v-ringning, till halterneck och baddräktsklänningar. I vilken modell eller färg känner du dig mest bekväm? Väljer du mönstrat och färggrant eller kanske enfärgat svart? Ska du simma eller leva strandliv? Leka vattenlekar eller ligga raklång med en god bok? Oavsett vilken stil eller aktivitet som passar dig bäst är vi säkra på att du hittar vad du söker i vårt sortiment.Vilken baddräkt passar mig? 

Det finns det som hävdar att det är kroppsformen som avgör vilken typ av kläder du ska ha på dig. Men det viktigaste är alltid vad som känns bekvämt för dig. Om du hittar en baddräkt du gillar, som sitter skönt och som du känner dig bekväm i – då är det ett plagg som passar dig. Det är inte svårare än så. Tänk också på hur du ska använda din baddräkt. Ska du simma längder i badhuset, hänga på stranden eller plaska runt med barnen i strandkanten? Om du ska simma kanske du hellre tar en variant som sitter åt och håller allt på plats, medan det till strandhänget kan vara snyggt med en variant med en böljande kjol till exempel. Storlekar som passar alla former

Bland Cellbes baddräkter hittar du ett brett storleksspann för att du ska kunna hitta plagg som passar dig oavsett hur du ser ut. Storleksspannet löper från storlek 36 till storlek 64 och erbjuder alltså både små och stora storlekar. Är du osäker på vilken storlek du ska välja? Spana in vår storleksguide och få hjälp. Där ser du enkelt hur du ska mäta för att sedan hitta den storlek som passar dig bäst. Har du inget måttband hemma? Inget problem! Använd ett garnnystan och mät sedan med linjal.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt