Filter

0

Tankini

Badsäsong i antågande? Eller solsemester bokad? Då gäller det att uppdatera badgarderoben. Men vilken typ av badplagg ska du ha? Och vad är egentligen en tankini? Jo, det är helt enkelt så att om du sätter ihop ordet tanktop med ordet bikini så får du: en tankini. Det är alltså badkläder som har en mer täckande design än en klassisk bikini. Som en tvådelad baddräkt kan man säga.  Överdelen är, precis som namnet antyder, som en tanktop medan underdelen är ett par bikinitrosor. Perfekt för dig som känner dig naken i bikini men instängd i baddräkt. Eller för dig som gillar att variera din strandstil och ibland vill ha bikinitopp och ibland ett mer täckande plagg.Kan man bada i tankini?

Jajamän, det är hela poängen med detta plagg. Hopp i plurret bara, oavsett om du är vid stranden, havet eller vid poolen. Fördelen med en tanktop som överdel är att du, om du vill, kan skippa linnet och bara dra på dig shorts eller kjol. Då är du redo när det är dags för lunch eller fika på strandcafét. Dessutom sitter en tanktop lättare på plats än en vanlig bikinitopp.Var kan man köpa tankini?

Du hittar ett härligt sortiment av tankinis för dam här hos oss på Cellbes. Här finns såklart ett brett storleksspann som även innefattar plus size. Det finns varianter med och utan bygel och både lekfulla mönster och stilrent svart design. Välj om du vill ha vadderad fastsydd kupa eller om du föredrar bygellöst med uttagbar vaddering.  Många av våra badplagg är dessutom tillverkad i återvunnen polyester som är tillverkad av förbrukade PET-flaskor. När man tillverkar denna typ av polyester går det åt mindre mängd energi och kemikalier än när man gör konventionell polyester. 


Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 599kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt