Filter

0

Jeansjackor

Älskade jeansjacka. Detta klassiska plagg som funnit sin plats i både våra garderober och våra hjärtan. Men det är ju så, när ett plagg är tidlöst och bara blir snyggare med åren. Då får det hänga med, år efter år och anpassa sig till rådande trender. Denna jacka går att använda nästan året runt. Åtminstone vår, sommar och höst, så länge du tar på dig varma kläder under. Och lager på lager är ju aldrig fel. Men den mest återkommande stylingen är förstås som ett komplement till en skir sommarklänning.Är det modernt med jeansjacka?

Det verkar som om jeansjackan aldrig går ur tiden. Trots att många trender kommer och går är denna jacka här för att stanna. Den kan vara lång eller kort, ha knytband i midjan eller vara av ett mer klassiskt slag. Vi på Cellbes har samlat våra populäraste modeller här. Så om du inte redan har en jacka i denim i garderoben kan du hitta en hos oss. Välj mellan en ljusare eller mörkare tvätt och matcha med dina favoritplagg i garderoben. Läs mer om hur du kan styla din jeansjacka i nästa stycke.Hur stylar jag min jeansjacka?

En jeansjacka passar till det mesta. Som vi nämnde i inledningen är den snygg att ha över sommarklänningen när kvällen blir sval. Eller över en stickad tröja på sensommaren eller hösten. Det är dessutom riktigt snyggt att matcha jeans med jeans. En t-shirt under jackan bara, så har du en vardags-outfit som passar i alla lägen. Om du tycker att denim på denim blir för mycket kan du bryta av med andra material. Denimjacka till chinos? Ja tack. Eller varför inte till linnebyxor eller culotte-byxor – jättesnyggt! Hos oss på Cellbes hittar du jeansjackor för dam i både små och stora storlekar.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 599kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt