Filter

0

Omlottklänningar

Omlottklänningen – en favorit som passar alla kroppsformer. Med bandet som knyts runt midjan är det lätt att justera storleken så att den sitter som en smäck runt kroppen. Hos Cellbes hittar du ett brett sortiment av omlottklänningar för alla årstider och tillfällen. Långärmade, kortärmade, korta och knälånga i färger och mönster som gör dig glad. Matcha med klackar, sneakers eller sandaler beroende på vad du ska göra. Kyliga kvällar är det snyggt med en kofta eller jeansjacka till som både värmer och lyfter din look.Vem passar i omlottklänning?

Eftersom du knyter klänningen runt din midja kan du justera och forma klänningen precis som du vill. Med det sagt passar alla i denna typ av klänning – oavsett längd och kroppsform. Knyt bandet hårt eller låt det vara lite lösare – testa olika varianter och känn själv vilket du gillar bäst. En perfekt klänning att ha på sig under en brakmiddag då du enkelt bara lossar lite på bandet efter desserten för att låta magen ta sin plats.Storlekar och mönster som passar alla

I storleksspannet 34–64 kan nästan alla hitta en klänning som passar. Och förutom ett brett storleksspann finns en bred variation av mönster och färger som piggar upp både vardag och fest. Storblommigt, småblommigt, prickigt och leopard är bara några av de mönster som finns att välja emellan. Lägg där till att du kan välja långärmat, kortärmat eller 3/4-ärm för att på riktigt kunna hitta en omlottklänning som du trivs i. 


Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt