Culotte

Culotte

Ibland vill man inte ha kjol trots att det är sommar därute, dessa dagar är det ofta för varmt för att ha långbyxor – då är culotte ett utmärkt alternativ. Denna sköna byxmodell sitter löst runt benen och skönt i midjan. Hos oss på Cellbes hittar du culottes för dam i olika material, fina färger och härliga mönster. En byxa som är luftig, stilig och ofta lite kortare i benen, ett måste i sommargarderoben som ett alternativ till shorts och kjol. Vad är culottebyxa?

Förr i tiden användes denna byxa av överklassmän, och av damer som skulle ut och rida till häst. Det fiffiga är nämligen att detta plagg ser ut som en kjol, men är en praktisk byxa. Ett utmärkt sommarplagg som svalkar skönt under varma dagar. Matcha med sneakers eller sandaler och styla tillsammans med skjorta, blus, linne eller t-shirt. Culottebyxa dam i storlek 34–64

Culottebyxor i linne, trikå, denim eller viskos – oavsett vilket material du föredrar så har vi alltid ett brett storleksspann för att du ska kunna hitta plagg i din storlek. Små storlekar, storlekar för dig som är mitt emellan och stora storlekar – alternativ för alla kroppsformer helt enkelt. Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, eller om du ligger mellan två olika storlekar, kan du alltid vända dig till vår storleksguide. Ta dina mått och välj den storlek som ligger närmast. Äger du inget måttband? Inga problem! Ta ett snöre, garn eller en tråd och måtta med, mät sedan ut hur längden med linjal.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt