• Dam stl. 34–64
  • Herr stl. S–8XL
  • Fri frakt vid köp över 799kr

Sparade artiklar

Laddar dina sparade artiklar...

Skinnbyxor

Skinnbyxorna är här för att stanna. Hos Cellbes hittar du både leggings och byxor i skinnimitation som fungerar att använda året runt. Till tunika på sommarfesten eller till skjorta på after work till exempel. Våra coatade byxor i läderimitation har en något mattare yta än skinnbyxorna och är precis lika snygga. Ett perfekt sätt att variera sig om du vanligtvis går i jeans, eftersom dessa byxor går att styla på precis samma sätt som byxor i denim. Vad är snyggt till skinnbyxor?

Som sagt kan du styla dina byxor i skinnimation precis så som du stylar jeans. På hösten och vintern är det snyggt att matcha med en stor stickad tröja som klär ner byxorna något och gör en perfekt vardags-outfit. Till fest matchar du med blus eller skjorta, och om det är kyligt en kavaj. De flesta fuskskinnbyxorna i vårt sortiment är svarta, vilket gör att du kan lägga mycket krut på färggranna överdelar. Om du gillar färg det vill säga, det går ju precis lika bra att matcha med svart eller vitt för en mer sober look. Byxor i skinnimitation för kvinnor i alla storlekar

Skinnbyxor är för alla och därför har vi på Cellbes ett brett storleksspann med storlekar som passar kvinnor i alla former. Storleksspannet kan variera mellan olika varumärken och modeller, men när det gäller vårt eget varumärke finns plaggen nästan alltid i storlek 34 till storlek 64. Om du funderar över vilken storlek som passar dig, så kan du ta en titt i vår storleksguide.


Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Internet worldSwedish Fasion

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt 55 kr, fri frakt vid köp över 799,-.
  • Alltid 30 dagars returrätt