Plus size badkläder

Är det dags för solsemester? Eller är du på jakt efter snygga badkläder i stora storlekar inför sommaren? Då har du hamnat rätt. I Cellbes sortiment hittar du alltid badkläder för dam i stora storlekar. Alla kroppar är olika och därför kan inte alla ha samma storlek – vi måste ha bred variation. Oavsett om du har storlek 42 eller storlek 64 kan du hitta en bikini, baddräkt eller tankini som passar dig. Våra kläder är designade för att både sitta bekvämt och snyggt – med fokus på funktionalitet och stil. Här hittar du bad- och strandkläder i plus size i många olika mönster och stilar – oavsett om du ska bada i havet, poolen, sjön eller hänga på strandkanten.Hur vet man vilken storlek man ska ha i baddräkt?

Att välja rätt storlek kan vara svårt oavsett vilken kroppsform du har. Hur ska du veta att det blir rätt? För att göra det lätt när du handlar hos Cellbes har vi tagit fram en storleksguide. I denna guide kan du enkelt hitta vilka mått som motsvarar vilken storlek. Så, ta fram ett måttband och ta dina egna mått. Spana sedan in tabellen för att se vilken storlek som passar dig. Beställ den storlek som ligger närmast dina mått. Badkläder för dam i stora storlekar

Shoppa dina badkläder i plus size hos Cellbes. Söker du en bikini i stor storlek? Eller en baddräkt som passar dig som är plus size? Eller är du mer en tankini-tjej som föredrar färggrant? Här finns badmode för alla. Badkläder i många olika modeller, färger och mönster i storlekar som passar alla. Vill du komplettera din outfit med en strandklänning, strandskjorta eller en kimono? Det hittar du också här. Du handlar enkelt dina plus size-badkläder online hos Cellbes. 

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt