20% på gardiner

*Rabatten är redan avdragen – Röda priser gäller! Kan ej kombineras med rabattkoder. Priserna gäller så långt lagret räcker dock längst t.o.m. 24.03.2024.

Golvlampor

Golvlampor är en klassisk och mångsidig lösning för att förbättra belysningen och atmosfären i olika rum i hemmet. Dessa stående ljuskällor kan både fungera som en dekorativ del av inredningen och erbjuda praktisk belysning där den behövs mest.



Funktionell och estetisk

Med sin höjd och framträdande placering kan en golvlampa bli en nyckelkomponent i rummets design. Medan de kan ge starkt ljus för läsning eller arbete, kan de också bidra med ett mjukt, indirekt ljus för att skapa en mysig stämning.



Mångsidighet i design

Oavsett om du föredrar en minimalistisk stil, industriell design, vintagekänsla eller något helt annat, finns det en golvlampa som passar. Designen varierar från enkla och raka ställningar till konstnärligt böjda former med intrikata detaljer.



Flyttbar belysning

En av de största fördelarna med golvlampor är deras portabilitet. De kräver ingen installation, vilket innebär att de enkelt kan flyttas från ett rum till ett annat beroende på var extra ljus behövs.



Justerbarhet och flexibilitet

Många moderna golvlampor kommer med justerbara funktioner. Dessa kan vara roterande huvuden, teleskopiska stänger eller böjbara armar som gör det möjligt att rikta ljuset exakt där det behövs.



Kompletterande belysning

Golvlampor är ofta det perfekta valet för att komplettera taklampor, vägglampor eller bordslampor i ett rum. De kan placeras i hörn, bredvid soffor eller i närheten av arbetsplatser för att ge väl avvägd belysning i hela rummet.



Golvlampor erbjuder inte bara en effektiv ljuskälla, de kan också förhöja rummets estetik och skapa en varm, välkomnande känsla. Oavsett om du vill belysa en specifik del av rummet, eller helt enkelt lägga till ett stilfullt belysningsinslag, är golvlampor ett idealiskt val.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt