20% på gardiner

*Rabatten är redan avdragen – Röda priser gäller! Kan ej kombineras med rabattkoder. Priserna gäller så långt lagret räcker dock längst t.o.m. 24.03.2024.

Taklampor

Taklampor är centrala ljuskällor som skapar både stil och funktion i ett rum. Med sin position högt upp i taket fångar de blicken och distribuerar ljuset jämnt över hela utrymmet. De är avgörande för att skapa den rätta atmosfären i alla bostadsutrymmen, från vardagsrum och sovrum till kök och badrum.



Design möter praktik

Taklampans design varierar kraftigt, från diskreta infällda spotlights till iögonfallande ljuskronor. Denna variation garanterar att det finns en taklampa som passar varje rums estetik och funktionsbehov.



Rumsdimensionering

Storleken och höjden på ditt rum kommer ofta att diktera vilken typ av taklampa som passar bäst. I rum med högt i tak kan dramatiska hängande lampor eller ljuskronor bli blickfång, medan i lägre takutrymmen kan plattare, infällda lampor eller takfläktar med belysning vara ett bättre alternativ.



Ljusstyrka och ambiance

Medan vissa taklampor ger ett starkt, direkt ljus, är andra designade för att ge ett mjukare, mer diffust ljus. Välj beroende på rummets användning: till exempel kan ett kök eller en arbetsplats kräva starkare belysning, medan ett sovrum eller vardagsrum kan dra nytta av ett mjukare sken.



Energi och teknik

Många moderna taklampor är designade med energieffektivitet i åtanke, ofta med led-teknik, vilket inte bara minskar elförbrukningen utan också ger en längre livslängd för ljuskällan.



Varför investera i taklampor?

Rummets fokuspunkt: en väl vald taklampa kan bli ett utrymmes centrum och komplettera eller till och med definiera rummets stil.


Effektiv belysning: genom att sprida ljuset från taket ger taklampor effektiv allmän belysning till hela rummet.


Variation och stil: från minimalistiska geometriska former till utsmyckade vintage-designs, taklampor erbjuder en mångfald av stilar.


Funktionalitet: många taklampor kommer med justerbara funktioner, antingen genom dimmers eller rörliga armar, vilket möjliggör anpassning av ljusintensitet och riktning.



Oavsett om du letar efter ett stilfullt blickfång eller en diskret belysningslösning, erbjuder taklampor en kombination av design och praktik. De är mer än bara ljuskällor; de är designelement som kan förvandla ett rum.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt