Dra-på-lakan

När det kommer till bekvämlighet och enkelhet i sovrummet står dra-på-lakan högt på listan. De är designade för att enkelt kunna sträckas över madrassen, med elastiska kanter som håller lakanet på plats, oavsett hur mycket man rör sig under natten.Varför välja dra-på-lakan?


Enkel användning: inget mer krångel med att försöka få hörnen att passa perfekt eller att lakanet glider upp under natten.Estetik: de erbjuder en slät, rynkfri yta som ger sängen ett prydligt och välorganiserat utseende.Skydd: dra-på-lakan hjälper till att skydda madrassen från smuts, fläckar och slitage.Materialval:


Precis som med traditionella lakan kan dra-på-lakan tillverkas i en mängd olika material. Bomull är det vanligaste valet på grund av dess andningsförmåga och komfort. Linne är uppskattat för sin lyxiga känsla och kylande egenskaper, särskilt under varma sommarmånader.Storlekar:


Dra-på-lakan finns i alla standardmadrassstorlekar. Det är viktigt att välja rätt storlek för att säkerställa en tajt och säker passform.Olika tjocklekar:


Eftersom madrasser kommer i olika höjder, från standard till extra tjocka, erbjuder många tillverkare dra-på-lakan i olika "djup" för att kunna passa alla typer av madrasser.Färg och stil:


Medan neutrala toner som vit, grå och beige är populära val, finns det inget som hindrar dig från att välja ett dra-på-lakan i en ljusare nyans eller till och med ett mönster som kompletterar ditt sovrums estetik.
Att investera i ett högkvalitativt dra-på-lakan är ett enkelt sätt att öka komforten i sovrummet. Med rätt skötsel kan dessa lakan hålla i många år, och ge en känsla av nybäddat varje kväll.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt