Örngott

Örngott

Ett vackert och bekvämt örngott är inte bara en dekorativ detalj i ditt sovrum – det spelar också en viktig roll för din nattsömn. Huvudet vilar på kudden och därmed direkt på örngottet större delen av natten, vilket gör valet av material och design avgörande för komforten.Varför är örngott viktigt?


Hudvänlighet: eftersom ansiktet är i direkt kontakt med örngottet hela natten, kan materialets kvalitet påverka hudens känsla och hälsa.Hygien: örngottet skyddar kudden mot smuts, svett och döda hudceller. Genom att byta örngott regelbundet håller du din sovplats ren och fräsch.Olika stilar:


Medan många väljer neutrala färger som vitt, beige eller grått, finns det en uppsjö av färgalternativ och mönster att välja bland. Allt från lugna pasteller till djärva färger och grafiska tryck.Stängning:


Örngott kan ha olika typer av stängningar – enkla vikningar, knappar, dragkedjor eller snören. Valet beror på din personliga preferens och den estetik du önskar för ditt sovrum.Ett välvalt örngott kan göra underverk för sovrummets atmosfär och för din sömnkvalitet. Genom att välja rätt material och design, får du inte bara en snygg sovmiljö, utan också en komfortabel plats för återhämtning och vila.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt