Gardinkappor

Gardinkappor är en klassisk inredningsdetalj som förstärker fönstrets karaktär och ger rummet en traditionell och elegant touch. De används ofta i kök, badrum och andra rum där man vill ha en ljusinsläpp men fortfarande skydda mot direkt insyn. Låt oss dyka in i världen av gardinkappor!Varför välja gardinkappor?


Estetik: gardinkappor skapar en mysig och inbjudande atmosfär i rummet. De kan även framhäva fönstrets form och proportioner.Insynsskydd: även om gardinkappor inte täcker hela fönstret, ger de tillräckligt med skydd för att bevara privatlivet.Flexibilitet: eftersom gardinkappor inte sträcker sig över hela fönstret, släpper de in mycket ljus samtidigt som de erbjuder en dekorativ touch.Typer av gardinkappor:


Raka gardinkappor: en enkel och elegant design, passar de flesta inredningsstilar.Bågformade kappor: med en böljande nederkant ger de en mer traditionell och romantisk känsla.Ficklappar: dessa har en ficka längst upp där en stång eller tråd träs igenom för upphängning.Färg & mönster:


Valet av färg och mönster på din gardinkappa bör harmoniera med rummets övriga inredning. Vitt och pasteller är populära val för en fräsch känsla, medan djärvare färger eller mönster kan göra ett statement och bli rummets fokus.Kombinera med andra gardiner:


Många väljer att kombinera gardinkappor med längre gardinlängder, särskilt i rum som vardagsrum eller sovrum, för att ge ett lager-på-lager utseende. Detta inte bara förstärker rummets design utan ger även möjlighet till ytterligare ljuskontroll.Slutligen, gardinkappor är mer än bara en dekorativ touch. De är en funktionell inredningslösning som erbjuder både stil och funktion. Oavsett om du vill förbättra din nuvarande inredning eller förändra rummets atmosfär helt, kan rätt gardinkappa göra underverk för ditt rum.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt