Filter

0

Gardinlängder

Gardinlängder bidrar inte bara till ljusreglering i ditt hem, utan även som en stilfull inredningsdetalj. De sätter tonen i ditt rum och kan förändra dess övergripande uttryck. Här följer en översikt över vad du bör tänka på när du väljer gardinlängder för ditt hem.Typer av gardinlängder:


- öljettgardiner: enkla att hänga upp. De hängs upp på en stång genom metallringar (öljetter) som finns i gardinens topp.


- kanallängder: med en kanal längst upp träs stången igenom, vilket ger gardinerna ett jämnt och elegant fall.


- veckbandslängder: för en mer traditionell look. De har ett band på baksidan där krokar fästs, vilket möjliggör en mer veckad gardinupphängning.Färg & mönster:


Valet av färg och mönster bör harmoniera med rummets övriga inredning och din personliga stil. Ljusa och neutrala färger kan ge ett luftigt intryck, medan mörkare toner kan ge en djupare och mer ombonad känsla.Funktion:


- blackout-gardiner: dessa gardiner är idealiska för sovrummet då de är tillverkade för att helt blockera ut ljus, vilket kan förbättra din sömn.


- transparanta gardiner: dessa är mer av dekorativ karaktär. De låter ljus sippra in samtidigt som de erbjuder en viss grad av avskidhet.


- termogardiner: designade för att isolera ditt hem. De hjälper till att behålla värmen under kalla månader och hålla ut värmen under sommaren.Med gardinlängder kan du lätt förvandla atmosfären i ett rum. Vare sig du är ute efter en modern touch eller en klassisk estetik, finns det gardinlängder som passar alla hem och stilar. Utforska de många alternativen för att hitta de som bäst kompletterar ditt rum!

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 599kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt