Pikétröjor för herr

Pikétröjor för herr

Välkommen till vår sektion av pikétröjor för herrar, där klassisk elegans möter modern bekvämlighet. Pikétröjor är en mångsidig komponent i många mäns garderober, och vi är stolta över att kunna erbjuda ett gediget sortiment.En mångsidig klassiker

Pikétröjor har en unik förmåga att sträcka sig mellan lediga och mer formella stilar. De passar utmärkt för en dag på golfbanan, en eftermiddag med vänner eller en arbetsdag på kontoret. Hos oss hittar du olika passformer som tillgodoser diverse behov och preferenser.

 

Bekvämlighet och kvalitet

Komfort är en av huvudprioriteringarna när vi väljer material och design för våra pikétröjor. De är ofta tillverkade i andningsaktiva tyger som håller dig bekväm hela dagen, oavsett aktivitet.


 

Funktionella detaljer

Många av våra pikétröjor erbjuder praktiska egenskaper som snabbtorkande material, vilket gör dem idealiska för aktiv användning. Andra funktioner inkluderar klassiska kragar och knappslåar som lägger till en touch av formell elegans.


 


Utforska vårt sortiment av pikétröjor och upptäck mångsidigheten och bekvämligheten i dessa måste-ha plagg. Med en pikétröja i din garderob är du alltid redo för både casual och formella tillfällen.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt