• Fri frakt vid köp över 799kr
  • Dam stl. 34–64, Herr stl. S–8XL

Förlängd returrätt t.o.m 31/1-23 || Köp nu - betala i januari

Sparade artiklar

Laddar dina sparade artiklar...

Skötselråd

BH-GUIDE

VÅRDA DINA BH:AR

Genom kärlek och omtanke förlänger du livslängden på din nya bh. Här delar vi med oss av några smarta tips!

Cellbes

Tvättråd

Vi rekommenderar att alltid följa tvättanvisningarna på plagget. Tvättrådet är framtaget för att plagget ska hålla färg och form så länge som möjligt. Om du vårdar dina underkläder med omsorg kommer deras livslängd bli längre. Det är inte bara dina kläder som mår bra av det utan även din ekonomi och vår miljö. Sortera plaggen efter färg och gradtal. Alla bh:ar mår bäst av att tvättas itvättpåse, för att undvika att känsliga material skadas. Överdosera inte tvättmedlet. Att överdosera tvättmedlet ger inte bättre resultat, tvärtom kan överskottet stanna kvar i kläderna och orsaka hudproblem. Använd inte tvättmedel med optiska vitmedel till färgade plagg, då färgerna kan blekas och t ex svarta plagg bli grå.


Vårda dina bh:ar

Helst ska alla bh:ar handtvättas. Vi rekommenderar ett milt tvättmedel, tvätt-pulver för kulörtvätt eller flytande tvättmedel. Blanda inte olikfärgade plagg utan tvätta alltid vita plagg separat för bästa resultat. Vill du hellre tvätta dem i maskin så använd tvättpåse så att inte bygeln skadas eller fastnar i tvättmaskinen. Knäpp även hyskorna så att de inte fastnar och river sönder de andra ömtåliga materialen. När du förvarar din bh i garderoben/lådan, vik då ihop den kupa i kupa så behåller den sin form.


Material

Bomull:

Bomullsfibrerna är ett fröhår som kommer från bomullsplantan. Bomullsfibrerna har olika längd 15-45 mm. Ju längre fibrer desto bättre kvalitet.I plagg av kammad bomull har man tagit bort de kortaste fibrerna vilket geren extra fin kvalitet med ökad glans och hållbarhet. Bomull är en stark fibersom känns naturlig och behaglig mot huden. Bomull kan krympa efter första tvätten. I vissa fall kan det hjälpa att sträckalite i plagget för att minska krympningen. Bomull kan generellt tvättas i60 grader, men detaljer på plagget kan göra att det bör tvättas i40 grader. Följ anvisningen på plagget.

Elastan:

En stretchfiber som används tillsammans med andra fibrer för att få ett töjbart och stretchigt material. Tvätta inte plagg med elastan i för hög temperatur eftersom plagget då kan tappa sin elasticitet. Följ tvättrådet på plagget.

Polyamid/Nylon:

En syntetfiber som tillverkas helt på kemisk väg med hjälp av olja. Torkar snabbt, krymper inte och är starkt.

Polyester:

En syntetfiber som tillverkas helt på kemisk väg med hjälp av olja. Polyester torkar snabbt, krymper inte och är starkt. En nackdel är att polyester kan bli statiskt framförallt på vintern när luften är torr.

Mikrokvalitet/mikrofiber:

Väldigt tunna fibrer av syntetmaterial, exempelvis polyester eller polyamidsom kan ge en tunn och följsam kvalitet. Använd inte sköljmedel när dutvättar plagg av mikrofibrer eftersom det kan täppa igen fibrerna ochgöra att plagget inte kan ”andas”. Undvik även att torktumla plaggav mikrofibrer eftersom fibrerna då kan förstöras.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Internet worldSwedish Fasion

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt 55 kr, fri frakt vid köp över 799,-.
  • Alltid 30 dagars returrätt