Förpackningar

Förpackningar

Vi strävar efter att packa varorna så att de tar så liten plats som möjligt under transporten och att varje paket innehåller så lite luft som möjligt. Vi har därför valt att i stor utsträckning skicka våra varor i påsar istället för kartonger. Idag packas ca 86% i plastförpackningar och resterande i wellpapplådor.


Plastpåsarna är tillverkade av lågdenistetspolyeten (04 LDPE) vilket är en plast som kan göras tunn och som är lätt att återvinna. Under hösten 2021 kommer vi övergå till påsar som är tillverkade av 100% återvunnen råvara, där minst 50% kommer från återvunnen plast insamlad från konsument. Detta för att minska vår miljöpåverkan och bidra till att öka efterfrågan av den insamlade plasten från konsumenter. Vi har även gjort våra påsar något tunnare och tagit bort handtagen på våra minsta påsar för att minska materialåtgången.


Fram till våren 2020 använde vi plast runt våra kataloger när de skickades ut till kund och anledningen var främst att vi sampackade två olika kataloger vid varje utskick. Från och med hösten 2020 använder skickar vi våra kataloger utan plastomslag.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt