Kvalitetstester

Kvalitetstester

Kvalitetssäkring – En del av Cellbes DNA sedan 1954 

Med en enda artikel – japansk lakansväv – startade Cellbes resa för över 65 år sedan. Väven var smal och krympte i tvätt, men den var outslitlig och blev således en riktig favorit i de svenska hushållen. Kvalitet är en del av Cellbes DNA och trots att vi idag främst fokuserar på damplagg (som kvalitetstestas mot bland annat krymp!) vill vi fortfarande att du som kund ska kunna slita dina plagg med hälsan.


Det är viktigt för oss att produkterna håller länge och sitter bra för att de ska bli våra kunders favoriter i garderoben. Plagg som inte används har producerats och belastat miljön i onödan och plagg som inte håller att användas under lång tid blir snabbt en avfallsprodukt. Vi har därför under många års tid haft ett gediget kvalitetsarbete gällande våra egna varumärken Cellbes och Cellbes Equestrian.


I ett robust dokument har vi samlat alla våra kvalitetskrav som sedan skickats ut och skrivits under av våra leverantörer.


Tester, tester och ännu fler tester

För att kunna säkerhetsställa att våra högt uppsatta kvalitetskrav efterföljs testas samtliga produkter som tillhör våra egna varumärken; Cellbes och Cellbes Equestrian. Detta görs främst via tredjepartslaboratorium i våra leverantörsländer, men det kan också ske i vårt labb på huvudkontoret i Borås. Varje Cellbes-produkt som du hittar på vår hemsida eller i våra kataloger har genomgått flertalet kvalitetstester innan det når våra kunder. Bland annat testas färghärdighet, krymp, vridning och nickel innan produktionen drar igång i stor skala. Innan produktionen startar mäts och provas dessutom flera storlekar av respektive plagg på vårt huvudkontor i Borås. Alla mått och detaljer kontrolleras noggrant så att vi är säkra på att produktionen kommer att bli som vi önskar. När produktionen väl är igång kontrolleras ytterligare prover i form av skeppningsprover. Här kontrolleras mått, passform, detaljer och märkning en sista gång innan varorna ska skeppas.


När sändningarna väl har nått vårt lager i Sverige tas stickprov ut från varje leverans för ytterligare kontroll. Detta hjälper oss att upptäcka eventuella missöden som kan ha skett under transportens gång. Om avvikelser upptäcks har vi ofta möjlighet att åtgärda dessa lokalt i Borås.


Trots att vi lägger stora resurser på att kvalitetssäkra våra produkter kan det tyvärr hända att felmärkta eller defekta produkter slinker igenom emellanåt. Vi är inte perfekta, men vi jobbar ständigt med att förbättra våra rutiner så att du som kund ska få bästa möjliga köpupplevelse. Skulle det vara så att din vara inte lever upp till dina önskemål ber vi dig vänligen att kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig vidare.


Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt