Shorts

Finns det ett tydligare sommartecken än att kortbyxorna åker på? När solen värmer och vi kan gå barbenta utan att frysa. Se till att ha sommargarderoben redo och ladda upp med snygga shorts redan nu. Jogging-shorts i mjukismaterial eller dressade linneshorts? Du som söker billiga shorts av bra kvalitet för dam har hittat helt rätt. Här har vi samlat Cellbes snyggaste kortbyxor till dam för att du ska kunna hitta din favorit snabbt och enkelt.



Styla dina shorts från Cellbes

Att styla ett par kortbyxor är ungefär som att styla långbyxor – lite somrigare bara. Men hur du ska styla beror såklart på vilken stil du valt på dina kortbyxor. Cykelbyxor till exempel kan du styla som du stylar leggings, med en tunika eller en oversized stickad tröja eller collegetröja. Matcha med sneakers och du får en skön och bekväm vardagslook för ärenden på stan eller fika med vänner. Ett par linneshorts ihop med en blus gör att du är redo för kalas. Sätt sandaler på fötterna och ta på dig örhängen och halsband så har du en look som passar till sommarens alla festligheter. Kortbyxor i trikå är sköna att dra på ovanpå badkläderna när det är dags för strandhäng. Matcha med solhatt eller keps, linneskjorta och solglasögon förstås.



Handla enkelt online

När du hittat dina nya favoritshorts lägger du dem i varukorgen. Så snart du gjort färdigt din beställning dröjer det bara några dagar innan du kan hämta ditt paket hos ditt närmsta postombud. Det är smidigt och enkelt att handla kläder online på Cellbes. Kom ihåg att titta i vår storleksguide innan du beställer så att du är säker på att du väljer rätt storlek. Du hittar storleksguiden här. På samma ställe kan du även läsa tvättråd och en materialguide om du är nyfiken.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt