Bygel bh

Bygel bh

En bra bygel-bh hjälper till att lyfta och forma din byst naturligt. Det är en bas-bh som ger bra stöd och finns både med och utan vaddering. Hos Cellbes hittar du bh med bygel i många olika modeller – här finns minimizer-varianter, t-shirt bh:ar och push up bh:ar. Välj själv om du föredrar modeller med spets eller utan. Med en riktigt skön bh behöver du inte oroa dig för skav under dagen.Hur ska en bh med bygel sitta?

I vår bh-guide går vi igenom hur en bh ska sitta för att både vara skön, men samtidigt ge ett bra stöd. Några saker som du ska tänka på är:

  • Materialet töjer sig, därför ska bh:n sitta bra i den yttersta hyskan från början.
  • Om det bullar ut någonstans är kupan för liten.
  • Bh:n ska alltid vara skön. Om byglarna skaver eller skär in ska du prova en annan storlek.
  • Axelbanden ska inte göra hela jobbet. Om bh:n fortfarande sitter kvar när du tar ner axelbanden har du valt rätt storlek.

I bh-guiden hittar du även skötselråd så att du kan ta reda på hur du bäst tar hand om din bh.Bh med bygel för både stor och liten kupa

På Cellbes tar vi hänsyn till att alla kvinnor ser olika ut. Därför har vi alltid ett brett storleksspann på våra kläder. Oavsett om det gäller ytterkläder eller underkläder. I vårt bh-sortiment hittar du alltid storlekar som passar oavsett om din byst är stor, liten eller däremellan. Här hittar du bra bh:ar med bygel från varumärken som Triumph, Abecita och givetvis vårt eget varumärke Cellbes. 


Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt