Bygellös bh

Bygellös bh

Är du på jakt efter en skön bh utan bygel? Då har du kommit till rätt ställe. Hos oss på Cellbes hittar du ett brett sortiment av bh utan bygel i olika sköna modeller. Oavsett om du vill ha en bygellös bh med spets, med stor kupa, med stöd eller en som är vadderad kan du hitta en bekväm variant här. Varför bh utan bygel?

En bra bh utan bygel är väldigt bekväm och du slipper känslan av att det skaver eller stramar. Många tror att det bara är kvinnor med mindre byst som kan använda denna typ av bh, men det stämmer inte. Det finns bygellösa bh:ar med bra stöd som passar även för den med större byst – den håller brösten på plats, sitter skönt på kroppen och är dessutom tjusig.Bygellösa bh:ar för både stor och liten kupa

På Cellbes vet vi om att alla kvinnor ser olika ut. Därför har vi alltid ett brett storleksspann på våra kläder. Oavsett om det gäller ytterkläder, kläder eller underkläder. Bland våra bh:ar hittar du alltid storlekar som passar oavsett om din byst är stor, liten eller däremellan. Här hittar du bra bh:ar utan bygel från varumärken som Sloggi, Triumph, Abecita och givetvis vårt eget varumärke Cellbes. I vår bh-guide kan du läsa mer om vilka olika modeller som finns, för att du ska kunna lära dig mer om vilken sort som passar dig bäst. I guiden hittar du även en storleksuträknare som hjälper dig att komma fram till vilken storlek du ska välja. 


Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt