Nattlinnen

Nattlinnen

Finns det något mysigare än att komma hem efter en lång dag, kasta av sig kläderna och krypa i ett mjukt och gosigt nattlinne, en morgonrock och ett par tofflor? Nej, det är få plagg som får oss att känna oss så härligt avslappnade och hemtrevligt bekväma som fina nattlinnen. Vill du ha nattlinnen med lång eller kort ärm?

Oavsett om du vill ha lång eller kort ärm, eller kanske helt ärmlöst, har vi flera modeller för dig. Det viktigaste är att det sitter bekvämt, har gott om utrymme för att du ska kunna röra dig i sömnen och håller dig tillräckligt varm, eller sval. Välj nattlinne efter temperatur

Valet av nattlinne är beroende på temperaturen du sover i. Om vintern kan det vara skönt med ett lång modell som går ner en bit över vaden, och är du riktigt frusen av dig kan det vara skönt att ha ett par pyjamasbyxor under linnet. Medan de heta sommarmånaderna kräver en svalare och kortare modell, och med en kort ärm som håller dig behagligt sval genom hela natten. Vi har fina nattlinnen för alla säsonger

Till jul har vi flera fina modeller med julmotiv. Till sommaren har vi nattlinnen i bomull med fina mönster som klarar av en tur ut i trädgården på morgonkvisten, och som gör dig tillräckligt välklädd även om du skulle råka på grannarna på turen.


Vi strävar hela tiden efter att göra vårt sortiment med nattlinnen för dam ännu bättre, och vi fyller ständigt på med nya produkter som passar för säsongen så att du ska kunna hitta flera snygga modeller i sortimentet.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt