Pyjamas

För att sova riktigt gott behöver du förstås ha en superskön pyjamas. Oavsett om du gillar flanell eller om du föredrar bomull eller velour kan du hitta ett pyjamas-set hos Cellbes. För dig som föredrar att bara ha pyjamasbyxor finns förstås även detta i sortimentet. Klassiskt rutigt, blommigt, enfärgat eller prickigt? Vad föredrar du när du ska lägga dig på huvudkudden och drömma? Matcha din natt-outfit med sköna tofflor

Ett pyjamas-set är förstås mer än bara ett nattplagg. Det är den ultimata utstyrseln för att bara skrota runt hemma när du är ledig. Därför är det viktigt att välja en modell som är skön både när du står, ligger, sitter och går. Matcha din nya pyjamas med ett par sköna innetofflor som värmer fötterna när det är kyligt på golven. 

 Att tänka på när du köper pyjamas

Det borde väl inte vara så svårt att köpa nattkläder? Nej, såklart inte. Men det finns vissa saker du ska tänka på för att vara säker på att bli nöjd när du får hem din nya mys-outfit.

  1. Välj rätt storlek – du tillbringar nästan halva ditt liv sovande. Då vill du sova gott och bekvämt. En pyjamas som är för liten eller som sitter oskönt kan vara förödande för nattsömnen.
  2. Välj rätt material. Är du en som fryser eller en som ofta är för varm? Om du ofta fryser bör du satsa på något varmare i till exempel flanell. Medan du som ofta är för varm borde spana in våra tunnare modeller, kanske med shorts som pyjamasbyxa?
  3. Akta så att du inte köper för sköna nattkläder. Risken finns att de antingen blir kidnappade av någon annan i familjen eller att du aldrig vill kliva ur dem. 


Hos Cellbes hittar du nattkläder i storlekar som passar alla. Från storlek 34 till storlek 64.


Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt