Bad i Hudiksvall

När årets stora badfotografering gick av stapeln hade vattentemperaturen kring Hudiksvall betydligt mer att önska. Platsen för fotningen blev därför Iggesunds badhus.


Att lyckas hitta kvinnor som frivilligt vill stå framför kameran i badkläder trodde vi skulle bli en svår uppgift. Det blev det inte! Det finns många fler modiga kvinnor där ute än man tror. Och det säger väl också en hel del om tiden vi lever i. Äntligen har vi börjat acceptera och älska oss själva som vi är. I alla storlekar, med alla former och i alla åldrar. Hurra för det säger vi! Bland alla sökande valde vi ut 6 fantastiska kvinnor mellan 19 och 81 år som vi fick lära känna under en händelserik dag i Iggesunds badhus där Katarina, en av modellerna förövrigt har sin arbetsplats.

Cellbes

Maja Wilkes

Yrke: Studerande Intressen: Sång, dans, teater, konst, smink och mode. Mitt bästa livsråd: Låtsas att du kan så kommer du långt.

Cellbes

Katarina Rohdin

5 ord om mig: Glad, driven, omtänksam, trygg och flexibel. Är riktigt bra på: Att engagera mig och starta olika evenemang.

Cellbes

Ulrika Stjärna

Intressen: Träning, sport och kläder. Dold talang: Sy och snickra (har renoverat vår lägenhet t ex), sjunga.

Cellbes

Helena Hjelm

Yrke: Hudterapeut Mitt bästa livsråd: Ta vara på livet det är här och nu. Var snäll och ödmjuk. Smultronställe i Hälsingland: Naturen runt Dellensjöarna

Cellbes

Krystyna Jedrzejewska

Yrke: Fitnessinstruktör, familjepedagog Är riktigt bra på: Lära mig språk. Om jag vinner 10 miljoner: Bygger jag gård, köper häst, bil och reser runt.

Cellbes

Hilja Lodén

Intressen: Dans, bio, brottsofferjouren och simning. 5 ord om mig: Glad, nyfiken, hjälpsam, klok och omhändertagande.

Bakom kulisserna

Färgglada kulisser byggdes upp och badhusets entré gjordes om till sminkloge. Den här dagen ställdes det extra krav på hår, makeup och utrustning eftersom vissa bilder skulle tas under vatten. Ett gäng glada barn fick agera statister och hade en hel pool för sig själva att plaska runt i mellan korvpauserna. Samtidigt ställde den ivrigt påhejande badhuspersonalen upp och serverade kaffe mellan tagningarna (nåja, de var nog lite nyfikna också 😊). En riktigt kul dag som gav oss massor av fina bilder på årets badkollektion. Det tackar vi de fina hälsingetjejerna, Iggesunds badhus och alla duktiga medarbetare för!

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt