Glamping i Sälen

För 18:e gången ger sig Cellbes ut på turné i Sverige med kampanjen #viärcellbes, där vi låter fyra helt vanliga kvinnor få prova på att vara modeller. Denna gången landar vi i Lindvallen, i Sälen.


Våra fyra modeller Agneta 62, Malin 48, Jennie 25 och Elin 22 har alla deltagit i den digitala castingen. När de hörde att de var utvalda blev de alla överraskade – och väldigt glada.


– När jag fick reda på att jag var en av de utvalda blev jag väldigt förvånad, jag kunde inte riktigt tro att det var sant, det skulle så bli roligt, säger Agneta.


För tjejerna väntade två dagar fyllda av glädje, förväntan och inspiration. Planen för den första dagen var fotografering av modellerna uppe på fjället. Andra dagen skulle bjuda på scener från fjällstugan som ”frukost på trappen”, ”korvgrillning”, ”våffellunch”, och ”mys framför brasan”.

Cellbes

Malin Schulz

Ålder: 48 Storlek: 38/40 Jag gillar min kropp för att: Den är smidig, stark och tålmodig. Jag med tre ord: Glad, nyfiken, modig. Bästa höstmyset: Brasa, spela spel och gott rödvin. Långa vandringar och tälta på fjället

Cellbes

Jennie Stenmark

Ålder: 25år Storlek: 44 Jag gillar min kropp för att: Den ger mig livet varje dag. Jag med tre ord: Driven, ödmjuk, kreativ. Bästa höstmyset: Karva pumpor, följt av en filmkväll med tända ljus.

Cellbes

Elin Mojanis

Ålder: 22år. Storlek: XS/S. Jag gillar min kropp för att: Den är min och jag gillar den. Jag med tre ord: Snäll, envis och nyfiken. Favoritrecept: Grillat älgkött med pommes och sås.

Cellbes

Agneta Larsson

Ålder: 62år Storlek: 40-42. Jag med tre ord: Glad, positiv och lättsam. Bästa naturäventyr: Promenad till Njureskär vattenfall. Bästa höstmyset: Krypa ner i en fåtölj och tända en brasa & massa ljus.

Inför fotograferingen

Medan Agneta, Elin, Jennie och Malin blev sminkade för bilden preparerade vi uppe på toppen. Rekvisita i form av tält och övrig campingutrustning bars upp och förbereddes i den fantastiska miljön på fjället!

Bakom kulisserna

Det är i mitten av juni och klockan har precis slagit 5:30 när fyra trötta men mycket förväntansfulla tjejer anländer till ett hotell i Lindvallen. En av tjejerna är elektriker, en annan busschaufför, en tredje yogalärare och den sistnämnda är inköpare och kundansvarig.


Agneta, som är busschaufför till vardags är van vid att starta dagarna tidigt, men inte på det här sättet.


– Man blir ju väldigt bortskämd när man får sätta sig och bli sminkad och ompysslad. Ja, man känner sig verkligen som en prinsessa, säger hon och ler med glimten i ögat.


Efter timmar av fix och ompyssling sitter modellerna och teamet i bilar påväg upp för de slingriga vägarna som leder upp till fjällets topp. Känslan är påtagligt nervös och förväntansfull; man kan nästan ta på stämningen som befinner sig i bilarna.


De fyra kvinnorna får, tillsammans med makeup-artisterna, ta skydd från blåsten bakom en sten för att fixa till det sista innan det är dags att posera framför kameran. Trots att regnet öser ner och vindarna piskar lyser det om alla fyra tjejerna och skratten bubblar.


– Det var en väldigt speciell känsla att stå högst upp på fjället fullt sminkad och med fixat hår. Det är inget som jag normalt sett skulle göra, men just då kändes det som att man var lite oslagbar och att jag verkligen behövdes. Man stod där och det regna, det blåste och det va kallt men så himla roligt, säger 22-åriga Elin som till vardags jobbar som elektriker.

– Jag älskade varje minut av att posera i den starka blåsten och ösregnet på fjället. Låter lite galet kanske, men jag älskar att skapa oavsett vad jag håller på med så att ta hjälp av naturen när man poserar för att skapa en cool bild är fantastiskt. Att experimentera med vinden i håret eller regnet i ansiktet för att få häftiga poser gör att min inre konstnär lever ut, säger Jennie, 25.


Det är blöta och kalla men samtidigt väldigt nöjda modeller som vandrar tillbaka till bilarna när dagen är slut.


– Att få vara med om det här som vanlig kvinna tror jag är superviktigt. Att man alltid har de här bilderna och kan se tillbaka på en dag när man känner sig låg, bara att få lyfta sig och känna

’woow, jag gjorde verkligen det här’, säger Malin som är yogalärare och friluftsälskare.


- Jag har växt så mycket av denna upplevelsen och jag kommer spara den i hjärtat och ta fram när jag behöver bli påmind om att jag är fin precis som jag är, avslutar hon.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt