Tjejhelg i Västervik

För 17:e gången är det dags för ”#viärcellbes”. Ett koncept där vi låter fyra vanliga kvinnor vara modeller för våra kläder. För oss är detta en självklarhet. Vi älskar den kvinnliga kroppen, oavsett form, och då är det förstås den vanliga kvinnans som ska representera oss. Denna hösten kommer du att få lära känna Ramona, Lillemor, Caroline och Emmy. Det ser vi fram emot!

Cellbes

Ramona Cipolloni

Ålder: 37 år. Storlek: S/M. Min snyggaste kroppsdel: Midjan. Jag med tre ord: I’m a rebel. Om jag varit ett djur hade jag varit: Kameleont, I like diversity.

Cellbes

Emmy Aldenfors

Ålder: 29 år. Storlek: 36-38. Min snyggaste kroppsdel: Rumpan. Jag med tre ord: Sprallig, Modig och Omtänksam. Om jag varit ett djur hade jag varit: Lejon, för att jag tar hand om mina nära och kära och älskar att bli bortskämd.

Cellbes

Caroline Sihngoin Kumbong

Ålder: 32 år. Storlek: M/38. Min snyggaste kroppsdel: Överdel. Jag med tre ord: Vacker, Modig, Flexibel. Om jag varit ett djur hade jag varit: En hund eftersom jag älskar att vara runt människor. Jag är lycklig när jag får engagera mig i grupper och stödja dem omkring mig.

Cellbes

Lillemor Lang

Ålder: 30 år. Storlek: 44/46. Min snyggaste kroppsdel: Mina ben om jag nu bara får välja en. Jag med tre ord: Glamorös, vänlig och färgglad. Om jag varit ett djur hade jag varit: En katt. Graciös, självständig och busig.


Inför fotodagen

Det är sedan 2017 som vi på Cellbes haft vanliga kvinnor som modeller för våra kollektioner. För oss är detta ett sätt att inspirera och stärka kvinnors självförtroende, eftersom vi visar att våra kläder passar alla kvinnor.


Denna gång är det underkläder som fotas. Trots tidig morgon är det full fart på Gränsö Slott utanför Västervik där plåtningen ska ske. På grund av corona har castingen skett digitalt och därför är det extra roligt att äntligen få träffa våra fyra modeller: Lillemor 30 år, Ramona 37 år, Caroline 32 år och Emmy 29 år.


Planen är att fota tjejerna på vad som ska föreställa en tjejhelg. Först ska det visas lite mer vardagsunderkläder och efter lunch ska det plåtas kvällsoutfit. Platsen för fotograferingen fluffas och piffas för att vara perfekt. Det påminner om en myrstack när det stora vackra hotellrummet på några timmar förvandlats till en komplett fotostudio med lampor och skärmar. På ett bord står ett fång vackra rosor, från badrummet testas en fuktmaskin för att få rätt dimma och på golvet ligger ett hav av sladdar.

Bakom kulisserna

Det är i Västervik, under blommande magnolior i en miljö som påminner om medelhavet, som de fyra tjejerna träffas för första gången. Alla kommer från olika världar och har tagit ledigt från sina jobb för att idag göra ett ovanligt uppdrag. I två dagar ska de vara modeller för Cellbes och visa vårt höstmode - och våra underkläder.


Det är en pirrig känsla under de tidiga morgontimmarna. Rummet luktar förväntan och hårspray. Fyra fnissiga, lite morgontrötta och lite bleka tjejer sätter sig på rad framför fyra speglar innan förvandlingen ska påbörjas. Framför dem finns vad som närmast kan beskrivas som en buffé av färger och smink som skickliga make-up-artister nu börjar jobba med.


– Det har alltid varit min högsta dröm att få bli modell, men jag trodde jag hade blivit för gammal. Detta är verkligen en dröm som blir sann, säger Caroline, trebarnsmamma från Vaggeryd. Hon kom från Kamerun för 9 år sedan och jobbar till vardags som personlig tränare och undersköterska.


Luften fylls av dofter från nagellack, hårspray och ett rakt hår har förvandlats till mjuka, röda lockar som faller perfekt kring Lillemors ansikte.

– Det här är så häftigt, det kommer jag leva på länge. Jag har aldrig blivit såhär bortskämd, säger hon.


Några timmar senare rör sig fyra supersnygga kvinnor över parkeringen, ner mot vattnet och hotellrummet där fotograferingen ska ske. I deras ögon syns en självkänsla som får alla som möter dem att le. De låter morgonrockarna ledigt röra sig i vårvinden de perfekt sittande underkläderna som pryder deras kroppar.


När kamerablixtarna en stund senare slår på de fyra kvinnorna som med skratt och fniss självsäkert visar upp sina underkläder, är det svårt att tro att detta är vanliga kvinnor som till vardags slåss med vardagspusslet. Tankarna går snarare till de tjejerna som spelade i Sex and the City och det går nästan en rysning över kroppen av lyckokänslan, stämningen och energin i rummet.


Detta är precis varför vi gör #viärcellbes. Vi vet att kvinnokroppar ser olika ut och har olika former.


– Det är det som gör kvinnokroppen vacker. Det är på vanliga kvinnor som våra kläder ska passa, och det är på vanliga kroppar som de visas som bäst.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt