Uteliv i Liljeholmen

Finns det något finare än vackra kvinnliga kroppar som sprider självkänsla och styrka? Vi älskar alla former och vi vill visa att våra kläder är gjorda för att passa alla sorters kurvor. Därför låter vi vanliga, härliga kvinnor vara modeller för våra kollektioner - möt vår senaste kvartett av ambassadörer när de visar vårens mode!

Cellbes

Izabelle Holm Mutumba

Ålder: 28. Storlek: 48. Yrke: Barnskötare på Nattis och kostymör/sömmerska. Jag med tre ord: Kreativ, engagerad och omtänksam. Min snyggaste kroppsdel: Min längd och mina kurvor. Motto i livet: Do more of what makes you happy.

Cellbes

Anna Ljungblad

Ålder: 46. Storlek: 36/38. Yrke: Pedagog i förskoleklass. Jag med tre ord: Positiv, ambitiös och glad. Intressen: Vänner och träning, jag älskar att träna. Min snyggaste kroppsdel: Jag är ganska nöjd med proportionerna, liksom helheten.

Cellbes

Elisabeth Sandin

Ålder: 52 Storlek: 38/40 Yrke: Flygvärdinna Jag är riktigt bra på att: Vara livsnjutare, att resa, äta och ha det bra. Mest nöjd med kroppsdel: Jag gillar mitt hår, både färgen, storleken och volymen!

Cellbes

Anna Zellman

Ålder: 60. Storlek: 40 på underkropp, 44 på överkropp. Yrke: Egenföretagare. Jag med tre ord: glad, omtänksam och målmedveten. Min snyggaste kroppsdel: mina ögon. Motto i livet: Njut, skratta och skit i principerna.

Inför fotograferingen

Mitt i kallaste december ägde vår fotografering rum. Att hitta ett tema som fungerade med avstånd och högsta säkerhet i coronatider var inte det lättaste, men skam den som ger sig. Vi slog våra kloka huvuden ihop och hittade ett tema som kändes helt rätt - uteliv i Liljeholmen!

Häng med när en kylig morgon under Liljeholmsbron förvandlades till en försmak av vår med härliga färger och mycket skratt!

Bakom kulisserna

Det är 16:e gången Cellbes gör kampanjen #viärcellbes, runt om i Sverige. Denna gång höll vi till på Liljeholmen. I de två stora bussarna pratar proffsstylisterna med våra modeller för en dag.


- Jag har aldrig varit modell förut, så detta är något helt nytt, säger Anna Z.

- Det känns helt otroligt lyxigt att komma hit glåmig, rödögd och blek och se sig bli förvandlad till en sagoprinsessa av ett proffsteam, fyller Elisabeth i.

- Det är lite av en dröm, jag blev så glad när jag blev utvald. För mig är det lite som att visa att även vi med lite större storlek kan vara modell, att man inte behöver vara trådsmal, vi kan också liksom, säger 28-åriga Izabelle.

- Det är nog varje kvinnas dröm, att få se sig själv i sitt finaste jag, säger Anna L.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt