Upp till 30% på vårjackor

*Rabatten är redan avdragen – Röda priser gäller! Kan ej kombineras med rabattkoder. Priserna gäller så långt lagret räcker dock längst t.o.m. 24.03.2024.

Vår- och sommarjackor

Efter en lång, mörk vinter kommer äntligen ett tecken på att den börjar ta slut: du påbörjar jakten på den perfekta vår- och sommarjackan. Nu lämnar vi dun- och täckjackor bakom oss och blickar framåt mot varmare väder. En lätt, tunn jacka som går att variera med en värmande stickad tröja under när det fortfarande är lite kallt, eller som ett komplement de varmare dagarna när blåsten fortfarande svalkar.



Vart kan man köpa vårjacka?

Hos oss på Cellbes hittar du flera olika modeller av snygga vårjackor för dam. Vi har långa modeller och korta vårjackor för dam i både tunnare och tjockare material. Parkas, skinnjacka, trenchcoat, jeansjacka, fleecejacka och vindjacka – vårjackan kommer i många olika varianter. Låt din nya jacka matcha både ditt humör och din outfit – här hittar du jackor både för en kaffe på stan och för skogspromenaden.



Tre tips när du ska välja vårjacka

Har du svårt att välja vilken stil du ska ha på din jacka i vår? Då har vi tre bra tips du kan tänka på innan du bestämmer dig. 

  1. Om du bara ska ha en jacka i vår måste du fundera över när du kommer att använda den mest. Tillbringar du mer tid i skogen än i stan? Då ska du satsa på en vindtät fritidsjacka. Om du hänger mer i stan kan du i stället lägga vantarna på en skinnjacka eller en kappa i ullmix.
  2. Fryser du lätt? Då bör du ha en jacka som går ner över rumpan. Om du ofta är varm kan du i stället kika på våra korta vårjackor för dam.
  3. Vill du att jackan ska hålla länge? Satsa på en tidlös modell som håller stilen i många säsonger framåt. Till exempel en klassisk trenchcoat eller en stilig lättviktskappa. 


Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt