Filter

0

Festklänningar

På jakt efter en ny festklänning? Är du bjuden på middag? Eller är det kanske dags för din egen födelsedagsfest? Oavsett om du letar efter en nyårsklänning för att fira in det nya året eller en outfit till dammiddagen så är vi säkra på att du snart hittar en favorit i vårt sortiment. Här finns festklänningar för alla tillställningar. Julmiddag med jobbet, midsommarfirande på landet eller festkväll på stan – vilken stil väljer du på din nya festblåsa? Vilken festklänning passar mig? 

Det viktigaste med att välja klänning till fest är att du känner dig snygg, bekväm och har roligt. Sen vill du förstås vara rätt klädd för rätt tillfälle. Till sommarfesten kanske du trivs bäst i en tunn, blommig festklänning medan du på nyår kanske hellre väljer en nyårsklänning med glitter. ”Den lilla svarta” är ett vinnande koncept sedan länge och passar alla tillställningar – ett så kallat säkert kort. Fundera också på vilken längd du trivs bäst i: mini-, midi- eller maxilängd. Och kom ihåg att det visst går att ha kort klänning när det är kallt, med rätt strumpbyxor kan du vara festfin och samtidigt slippa frysa. Kika runt bland våra festklänningar med volanger, smickrande halsringningar, vackra mönster och sköna material.Festklänningar för dam i storlek 34-64

När du hittat en klänning du gillar är det dags att välja storlek. Hos oss hittar du klänningar för fest som passar kvinnor i alla storlekar – för att du ska kunna hitta en festblåsa som passar dig och din kroppstyp. Oavsett om du har storlek 34 eller 64 kan du hitta en festklänning du gillar. Festen blir så mycket roligare när du känner dig bekväm i din klänning. Beställ hem din nya klänning i god tid innan festen så hinner du prova ordentligt och känna så att du är nöjd. Med sköna material som jeans, chiffong, linne, sammet och mjuk trikå kommer nästa fest att bli en given succé. 

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt