Filter

0

Korta klänningar

Visst är det somrigt med en mjuk och följsam kort klänning? Korta ärmar, 3/4-ärm eller kanske ärmlös – vad gillar du bäst? Vi vill slå ett slag för att den korta klänningen inte bara hör sommaren till, när vädret blir svalare säkrar du enkelt upp med ett par strumpbyxor och klänningen funkar ytterligare en årstid. Om du tycker att en blommig klänning är för söt kan du enkelt tuffa till den genom att matcha med kängor och kanske en skinnjacka. På samma sätt kan du pigga upp en svart klänning med hjälp av en pastellfärgad kofta eller kavaj.Var kan man köpa fina klänningar?

Du hittar fina korta klänningar hos Cellbes. Här finns klänningar för alla tillfällen – för både vardag och fest. Med mängder av mönster, färger och stilfulla detaljer kan du snart hitta en favorit i sortimentet. Våra korta festklänningar går att använda året runt – så länge du klär på dig ordentligt. Till vintern passar det perfekt med en stickad kort klänning eller varför inte en variant i sammet eller med glitter? Styla med tjockare strumpbyxor, kappa och stövlar och du kommer att göra succé på festen. För sommarens kalas har vi skira korta klänningar i blommiga mönster och mjuka färger. Matcha med bara ben och ett par snygga sandaletter och vips så är du festfin.Festkläder för kvinnor i alla storlekar

Alla våra klänningar finns i ett brett storleksspann – de flesta från storlek 34 till storlek 64. Oavsett om du har storlek 40, 58 eller 62 ska du kunna hitta en snygg klänning som du känner dig både snygg och bekväm i. Om vi har på oss en outfit där ingenting skaver eller stör, som vi känner oss riktigt bekväm i, så brukar den automatiskt bli ännu lite snyggare. Är du osäker på vilken storlek du ska välja?  Kika in på vår storleksguide så kan du få hjälp. 

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt