Ansvarstagande

Socialt ansvarstagande & mänskliga rättigheter

De sociala aspekterna i våra produktionsländer är en viktig fråga för oss och något vi arbetar med dels genom dagligt och nära samarbete med våra leverantörer, men också genom vårt medlemskap i den internationella organisationen Amfori BSCI. Vårt produktionskontor i Shanghai som både geografiskt och språkligt ligger nära produktionen är många gånger till stor hjälp, framför allt när det kommer till vår dagliga kommunikation med leverantörerna. Att öka och förbättra kontakten med våra leverantörer är något vi kontinuerligt arbetar med då vi ser detta som en essentiell pusselbit för ett långvarigt och välfungerande samarbete.


Amfori BSCI

Amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative) är ett världsledande initiativ för företag som arbetar med socialt ansvarstagande med fokus på arbetsförhållanden i leverantörskedjan. Amfori BSCI är inte en märkning i sig, utan en arbetsstandard företag emellan. Du kommer därför inte hitta ett plagg i vårt sortiment märkt med BSCI. Däremot är det en stark indikation att medlemsföretagen arbetar seriöst och metodiskt med just sociala frågor i leverantörskedjan.


Vi använder oss också av Amfori BSCI:s Code of Conduct (CoC) vilket är en uppförandekod som gäller alla leverantörer som gör affärer med oss, liksom deras underleverantörer. Uppförandekoden är uppbyggd på 13 ”performance areas” som är grundstommen i BSCI:s arbete och innehåller bland annat krav gällande säkerhet, löner, arbetstid, barnarbete och vattenrening. Att dessa krav sedan efterföljs kontrolleras genom årliga granskningar utav fabrikerna av oberoende inspektionsföretag. Läs hela vår Code of Conduct här

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt