Leverantörer

Leverantörer & fabriker

Majoriteten av vår produktion är belagd i Asien med Kina som huvudsakligt produktionsland. Andra vanligt förekommande produktionsländer för Cellbes produkter är Indien, Turkiet, Bangladesh och Pakistan.


För att ta reda på i vilket land en specifik produkt är tillverkad kan den informationen hittas på tvättrådsetiketten i varje plagg. Önskas den här informationen innan orderläggning bistår vår kundtjänst gärna med den informationen.Cellbes äger inga egna fabriker utan samarbetar med fristående textilproducenter i Europa och Asien. Innan vi börjar arbeta med en ny leverantör kräver vi in detaljerad information om fabrikerna de arbetar med, deras produktionskedja samt alla giltiga certifikat och resultat från tredjepartsinspektioner. Leverantören måste noga gå igenom vårt leverantörsavtal, vår s.k. Supplier’s Guide, och signera det. Vårt leverantörsavtal innehåller bland annat vår uppförandekod, vår djurrättspolicy, kvalitetskrav och kemikaliekrav.


Transparens är en viktig del av vårt hållbarhetsarbete och vi har därför valt att offentliggöra vilka sömnadsfabriker som tillverkar Cellbes produkter.


Listan innehåller de sömnadsfabriker som är aktiva för Cellbes vid publiceringstillfället. Listan publiceras två gånger per år och uppdaterades senast mars 2024. Se listan här.

Trygg leverans
Säker betalning
30 dagars returrätt

Köp mode & kläder från små till stora storlekar online hos Cellbes.

Säker shopping

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om senaste produktsläppen, erbjudanden och nyheter från oss.

Följ oss

  • Vi levererar endast till svensk adress.
  • Frakt från 49kr, fri frakt vid köp från 799kr.
  • Alltid 30 dagars returrätt